wmaraci

5 Aralık 2013 Perşembe

Dragon City Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi ile Karşınızdayız.
04.12.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Food Gold ve Exp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Load information failure Hatası Alanlar İçin : Arkadaşlar Load information failure Bu Hatayı Alma Sebepiniz Bilgilerinizi Yanlış Girmenizdir Yani Facebook İd’inizi Aldınız Örnek 1000591231 Gibi Kopyaladınız Sitede Facebook İd Yerine Yapıştırdınız Yapıştı Ama Yanında 5-10 Satır Boşluk Kalıyor ve Yazma İmleci İlerde Oluyor O Boşluğu Silmeden Session’u Alıyorsunuz Ve Ondada Aynı Hatayı Yapıyorsunuz. Eğer Arkadaşlar Bu Hatayı Hala Alırsanız Modeminizi ve Bilgisayarınızı Resetleyin İp Değiştirin Öyle Yapın İp Değiştirme Sitemizde Programlar Bölümünde Var. Hile Güncel Bir Şekilde Çalışmaktadır.
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin ve 2 Site Olmasının Sebepi 2′Sinden Birini Deneyin ve Yapın.
Önemli Not adf.ly Hakkında : Arkadaşlar Gerekli Siteye Gidince Site Otomatik Adf.ly Reklamı Atıyor ve Bazı Arkadaşlarımızda Lütfen Yazısında Kalıyor Arkadaşlar Bunun Çözümü İçin http://adf.ly/5040720/www.toolfree.byethost33.com/dragonfree/?ti=1385656070 Tıkla Diyince Böyle Yere Yönlendiriyor Lütfen Yazısında Kalan Arkadaşlar İçin Yukarda Ben Mavi Yazıyla Gösterecem O Gösterdiğim Yeri Silin Enter’e Basın ve Gelen Uyarıya Evet Diyin Siteye Girecektir.
Not : Yapamayan Arkadaşlar ve Çalışmayan Diyen Arkadaşlar Video’yu Dikkatli Bir Şekilde İzlesin.
Admin : Hamza

Daha fazla Hile için TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d