wmaraci

10 Aralık 2013 Salı

Cafeland sonusz para, yemek, cash, yemek , içecek, level alma ve tüm görevleri bitirme hilesi

Cafeland oldukça yoğun oyuncu kapasitesi sahip harika bir oyun. ve bu oyunda sizlere harika bir hile veriyoruz. Herşeyi sonsuz yapacaksınız. Hemde oldukça kolay bir program ile. Arkadaşlar resimli ve videolu anlatımları dikkatlice takip edin. Cafeland sonusz para, yemek, cash, yemek , içecek, level alma ve tüm görevleri bitirme hileniz aşağıda.
Gerekli Program Cheat Engine TIKLA
Gerekli Program TIKLA
Oyunu açın ve Gerekli iki programıda bilgisayarınıza indirdikten sonra 2. olanı kurduğunuzda açılacak görüntü aşağıdaki olacak arkadaşlar. Pick a processor yazan yerden kullandığınız tarayıcıyı seçipAttack demelisiniz.

cafeland_bonusgala

Karşınıza işlemi başarı ile tamamlarsanız Attached Successfully yazısı çıkacatır. En alttanContinue diyerek işleme devam edin.
cafeland_bonusgala2

Açılan görüntü aşağıdaki gibi olmalı herhangi bir sorun yaşarsanız baştan deneyin. Sorun hala devam ederse farklı bir taracıyıdan oyunu tekrar açarak deneyin.
cafeland_bonusgala3

Karşımızda 3 seçenek bulunmakta. Üçünüde aktif edip deneyebilrisiniz fakat 3. olanı zaten herşeyi tek başına sonsuz yapmaya yetiyor. 3. seçip Enable deyin ve oyun ekranınıza dönün. Oyunda parti ver seçeneğine tıklayın ve 1 saniyede herşeyin nasıl çoğaldığını izleyin. Keyifli Oyunlar arkadaşlar.
Hile ile Alakalı Video
www.bonusgala.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d