wmaraci

5 Aralık 2013 Perşembe

Bubble Bikini Sonsuz Hile

Bubble Bikini harika kızların eşlik ettiği görselliği hat saffada önce tutan keyifli bir kabarcık patlatma oyunu. Oyunda sizlere belirli bir hamle sayısı veriliyor ve o seviyedeki tüm balonları patlatmanız isteniyor. Bölümler ilerlerdikçe hamle sayınız yeterli gelmeyebilir. Ya da seviyeyi tamamlamak için gerekli olan puan sayısını tutturamamış olabilirsiniz. Bu tür sorunlarla karşılamamanız adına sizlere harika bir hile sunuyoruz. Aşağıdaki basamakları dikkatlice uygulayınız.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Program İNDİR
Arkadaşlar botunuzu yukarıda verdiğim adresten indirin. Kurulumunu yaptıktan sonra Pick a processor kısmından tarayıcınızı seçin ve Attach kısmına tıklayın.Size Attach Succesfully bildirimi gelecektir. Bu işlemleri doğru yaptığınızı belirtir. Ve devam etmek için Continue yazan kısma tıklayın.
bubblebikinibonusgala

Açılacak olan sayfa aşağıdaki gibi olmalıdır. Bu aşamada hangi özelliği istiyorsanız kullanınız. İstediğiniz seçeneği seçip Enable kısmına tıklayın ve Enable bildirimi alırsanız işlemi başarıyla gerçekleştirdiniz demektir. Eğer fail derse o seçeneği şuan kullanamazsınız demektir.

bubblebikinibonusgala2


1. Mosse in plu ( moves ): Hamle sayınızı başlangıçtaki sayıya getirir ve sabitler. Kısaca sonsuz hamle demektir.
2. Punteggio (Score) : Puanınız katlanarak artar ve her bir top değeri 500 den 5.000 e çıkar. Kısaca sonsuz puan demektir.
3.Vite in Piu (lives) : Canınızı sonsuzluğa kavuşturur.
4. Booster add x 5 : Oyunda Combo yapmanızı sağlar. Hem oyunu daha hızlı bitirir, hemde daha çok puan sahibi olursunuz.
Bu hile www.bonusgala.com adresinden alındır.
Daha fazla hile için TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d