wmaraci

29 Kasım 2013 Cuma

Farm Ville 2 Sonsuz hile 29.11.2013

Güzel bir FarmVille 2 Hilesi ile karşınızdayız arkadaşlar. Hileyi daha önce aranızda kullanmış arkadaşlarım vardır. Devamlı güncellenen harika bir  FarmVille 2 Bot  (Tranier) Hilesi. Basamak basamak sizlere neler yapmanız gerektiğini yazılı ve video da sesli olarak anlattık arkadaşlar.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Sonsuz Hile Botu İNDİR
Arkadaşlar yukarıda verdiğim iki linkide indirip bilgisayarınıza kurun. Ve Botunuzu çalıştırın.Karşınıza gelecek ekran bu şekilde olacak.
farmville2-bonusgala4

Please select a processor kısmından oyunu açtığınız tarayıcıyı seçin ve Attach to the written processor butonuna tıklayın.
farmville2-bonusgala2
farmville2-bonusgala3

Attach dedikten sonra karşınıza çıkacak ekran bu şekilde. Her biri farkı bir hileyi simgelemekte.
farmville2-bonusgala5

Make Cash İtems to Cost Coins : Markette Cash ile satılan herşeyi Altın ile almanızı sağlar.
Make Cash Animals To Cost Coins : Markette Cash ile satılan hayvanları Altın ile almanızı sağlar.
Make instant reedem, Buildings without parts :  İnşa etmek istediğiniz her ne olursa olsun ,komşularınızdan yardım alarak parçalar beklemeden , bir anda yapmanızı sağlar.
Harvest İnstantly Hen, Well, Fuel, Furnace : Fırın, Kümesler, Kuyu gibi herşeyi ard arda toplamanızı sağlar.
Enable Water Hack + Crafting Power : Suyunuz hiç tükenmeden, Mutfak , atöyle gibi yerlerde sınırsız üretim yapmanızı sağlar.
Get 300.000 Exp From Playsing Hay Wagon/ Poll : Saman arabası ve ya havuz aldıp, her yerleştirdiğinizde 300.000 exp kazanıp , 1 seviye atlamanızı sağlar.
Buy for 0 and Sell Manor 8.000.000 coins : Harvestate Malikanesi alıp (ücretsizdir), sattığınızda 8.000.000 altın kazanırsınız. Bu da sizlerin sınırsız altına sahip olmanızı sağlar.
Ask’s And Post’s Will Be Ready in 5 minutes: Ödülle hayvanları 5 dakikada bir toplamanızı sağlar ve arkadaşlarınıza 5 dakikada bir ödül, istek ve hediyeler göndermenizi sağlar.
Plant 1 Crop Harvest 300x and Blue Mastery : Topladığınız ekinleri bir seferinde 300 kez toplamış sayılırsınız.
Remove All Rock Wood (Visiting Neighbours) : Bu seçineği aktif edip bir komşunuza ziyarete gidiniz. Döndüğünüzde tarlanızda tüm tahta, kaya, taş vs.. temizlenmiş olacaktır.
Packs 15, 25 , 30 Will Be 300 x : Her 15li 20 li ve 30 lu paketi 300lü paket haline getirir.

Kod Bölümü hakkında açıklama
Programın üst kısmında yer alan kodları kullanınız arkadaşlar. Aramak istediğiniz kodu CODE 1 kısmına, Değiştirmek istediğiniz kodu da CODE 2 yazan yere yapıştırıp, REPLACE diyorsunuz. Eğer işleminiz başarı ile gerçekleştiyse karşınıza DONE yazısı çıkacak.

Gördüğünüz gibi hilenin sizlere kazandırdıkları tüm sarf malzemeleri, altını, suyu, hayvanları vs.. herşeyi sonsuzluğa kavuşturması, Cash ile satılan herşeyi ücretsiz sahip olmanız, tek seferde çok daha fazla ürün elde etmeniz gibi saymakla bitmeyecek güzellikleri bulunmakta. Videomuzu dikkatli izleyiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bizlere ulaşınız. Keyifli oyunlar arkadaşlar.
 bu hile www.bonusgala.com adresinden alıntıdır.

Dark Warriors Sonsuz Gems Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gems Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Dark Warriors Oyunu Zevkli ve Güzel Oyunlardan Biridir. Bu Oyunda Kendi Adamınızı Oluşturuyorsunuz ve Güçlendiriyorsunuz Başka Yaratıklarla Savaşıyorsunuz. Tabi Adamınızı Güçleştirirken Gems Önemlidir Bunu Sonsuz Yapmayı Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gems Sitesi : TIKLA
Önemli Not : Site Kapanırsa 10-15 Dakka Sonra Tekrar Deneyin ve En Az 3 Level Olmanız Gerekiyor.
Önemli Not 2 : Arkadaşlar Video’da Food Gold’un Yapılışıda Var Fakat Sadece Gems Sitesi Çalışıyor.
Admin : Hamza
www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Dragon City Ejderha Beceri Geliştirme Habitat ve Gems Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Ejderha Beceri Geliştirme Habitat ve Gems Hilesi ile Karşınızdayız.
28.11.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Food Gold ve Exp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Gerekli Site 3 : TIKLA
Gerekli Site 4 : TIKLA
Gerekli Site 5 : TIKLA
Gerekli Site 6 : TIKLA ( 6 Sitenin Olmasının Sebepi 6′Sından Hangisi Çalışırsa Onda Yapın )
Önemli Not adf.ly Hakkında : Arkadaşlar Gerekli Siteye Gidince Site Otomatik Adf.ly Reklamı Atıyor ve Bazı Arkadaşlarımızda Lütfen Yazısında Kalıyor Arkadaşlar Bunun Çözümü İçin http://adf.ly/5040720/www.toolfree.byethost33.com/dragonfree/?ti=1385656070 Tıkla Diyince Böyle Yere Yönlendiriyor Lütfen Yazısında Kalan Arkadaşlar İçin Yukarda Ben Mavi Yazıyla Gösterecem O Gösterdiğim Yeri Silin Enter’e Basın ve Gelen Uyarıya Evet Diyin Siteye Girecektir.
Önemli Not 2 : Arkadaşlar Gems Gelmezse 2-3 Gün Daha Bekleyin Alanlar İçin Haftalık’dır Siteler Kapanmaz 2-3 Gün Sonra Alırsınız.
Önemli Not 3 : Bazı Arkadaşlar Bu Siteleri Görünce Eski Konuların Sitelerin Yedirip Yedirip Bize Paylaşılıyor Zannediyor Öyle Bir Şey Yok Biz Sizlere En Güncel ve Çalışan Hileleri Atıyoruz Biz Kimseye Yalan ve Çalışmayan Bir Hile Paylaşmayız Fix Yiyebilir Ama Çalışmayan Bir Hile Asla Siteye Konmaz ve Bu Hile Önceki Hilenin Bir Güncel Versiyonudur.
Not : Yapamayan Arkadaşlar ve Çalışmayan Diyen Arkadaşlar Video’yu Dikkatli Bir Şekilde İzlesin.
Admin : Hamza
www.trgala.com


Dragon City Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi ile Karşınızdayız.
28.11.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Food Gold ve Exp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin ve 2 Site Olmasının Sebepi 2′Sinden Birini Deneyin ve Yapın.
Önemli Not adf.ly Hakkında : Arkadaşlar Gerekli Siteye Gidince Site Otomatik Adf.ly Reklamı Atıyor ve Bazı Arkadaşlarımızda Lütfen Yazısında Kalıyor Arkadaşlar Bunun Çözümü İçin http://adf.ly/5040720/www.toolfree.byethost33.com/dragonfree/?ti=1385656070 Tıkla Diyince Böyle Yere Yönlendiriyor Lütfen Yazısında Kalan Arkadaşlar İçin Yukarda Ben Mavi Yazıyla Gösterecem O Gösterdiğim Yeri Silin Enter’e Basın ve Gelen Uyarıya Evet Diyin Siteye Girecektir.
Önemli Not 3 : Bazı Arkadaşlar Bu Siteleri Görünce Eski Konuların Sitelerin Yedirip Yedirip Bize Paylaşılıyor Zannediyor Öyle Bir Şey Yok Biz Sizlere En Güncel ve Çalışan Hileleri Atıyoruz Biz Kimseye Yalan ve Çalışmayan Bir Hile Paylaşmayız Fix Yiyebilir Ama Çalışmayan Bir Hile Asla Siteye Konmaz ve Bu Hile Önceki Hilenin Bir Güncel Versiyonudur.
Not : Yapamayan Arkadaşlar ve Çalışmayan Diyen Arkadaşlar Video’yu Dikkatli Bir Şekilde İzlesin.
Admin : Hamza
www.trgala.com adresinden alındır.
Daha fazla hile için TIKLA

Kitchen Scramble Yeni Hile Botu

Selam arkadaşlar bu hile ile ister altın ister hızlı yemek pişirme, sonsuz memnuniyet, daha hızlı servis gibi kombine özelliklere kavuşacaksınız.
Programı çalıştırmadan önce bilgisayarınızda cheat engine yüklü olmalıdır.
Gerekli Program Cheat Engine: TIKLA
Gerekli Dosya İNDİR
 Bu hile www.trgala.com

26 Kasım 2013 Salı

Dragon City Mısır Görevi Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Mısır Görevi Hilesi ile Karşınızdayız.
Dragon City keyifle oynanan harika bir oyun. Siz değerli Dragon City kullanıcılarına yeni görev olan Mısır Görevini Kolaylıkla yapmanızı sağlayacağız. Aşağıdaki Videoda değerli arkadaşımız sizler için detaylı olarak anlattı. Keyifli oyunlar.
Gerekli Site : TIKLA 
Teşekkürler Dartmol

Bu hile www.bonusgala.com adresinden alıntıdır.

Baseball Heroes Seri Yenme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Seri Yenme Hilesi ile Karşınızdayız.
Facebook’un en iyi beyzbol oyunu olan Baseball Heroes’in oyuncu sayısı her gün artmaya devam ediyor. Oyunda amaç size gelen maçları oynayarak takımınızı birinci yapmaktır. Bizde bu oyunda size kolaylık sağlayacak Yenme Hilesini paylaşıyoruz.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Farm Ville 2 Özel Bahçe Botu Hilesi

Selam arkadaşlar sizlere şimdi tanıtacağım bot harika. Kesinlikle yazıyı sonuna kadar okuyun.
Bu bot sizlerin basitçe son sistem bahçeleri dizayn etmenize yarıyor. İçerisindeki şablonlar sayesinde dakikalar içerisinde süper bir bahçeye kavuşuyorsunuz. İster 1 sevıye ister 20 olun , seçtiğiniz şablon kalıcı oluyor.
Nedir bu şablon olayı? Aşağıda gördüğünüz resimlerde 2 ayrı şablon resimlenmiştir. Bu şablonlar oyunun iskeletidir.Yani bahçe düzeniniz. Hangisini beğenirseniz onu uygulayınız.
Bu kadar mı? Hayır şablonlar yanında tüm hayvanlar tüm bitkiler tüm ihtiyaçlar yani oyunda aradığınız her şeyde sizlere bedavaya veriliyor.

Şablon 1

farm1

Şablon 2

farm2


Hilemiz nasıl yapılır?

Sevgili arkadaşlar hileyi yapmak için sizlere 1 bot 1 sablon dosyası oluşturduk.
1-Önce botu indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
2-Şablonlar dosyasını indirin ve şablon videosunda gösterdiği yere atın.
3- Win7 win8 veya vista kullanıyorsanız bot simgesine sağ tıklayın yönetici olarak çalıştırın. xp kullanıyorsanız direk tıklayın.
4-Yapılış videosunu izleyin.

Gerekli Dosyalar

Gerekli Bot: İNDİR
Gerekli Şablon: İNDİR

Dikkat

Hile line tarafından çekilmiştir.
Video 2 tanedir birisi şablon yükleme diğeri botu çalıştırmadır.

Genel ayarlar bot çalışması

Şablon ekleme videosu

Monster Legends Gold Gems Food Map Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gold Gems Food Map Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Monster Legends Oyunu Aynı Dragon City Tarzındadır. Ufak Tefek Değişiklikler Vardır. Tabi Oyunda Gems Felan Önemlidir Şimdi Bu Hileyi Vereceğiz. Herkese Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar 2 Site Olmasının Sebepi 2′sinden Birini Deneyin Hangisinde Olursa Onda Yapın 2′sini Beraber Açıp Daha Fazla Kasarım Diye Düşünmeyin Ban Yersiniz Sadece Tek Siteden Yapın.
Önemli Not 2 : Video’da Gems ve Map Yapılışı Gösterilmiştir Gold Food Exp İçin ise Alttan Get Gold Get Food Get Exp Butonları Bulunmaktadır Hangisini Almak İsterseniz O Butonlardan Birine Basın ve 10 Saniye Bekleyin.
Admin : Hamza
bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Park Sonsuz Gold Cash ve Level Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Cash ve Level Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Park Oyunu En Zevkli Oyunlardan Biridir. Kısa Bir Anlatım Yapacak Olursak Kendi Lunaparkınızı Oluşturuyorsunuz ve Onu Geliştiriyorsunuz Tabi Bunları Geliştirirken Gold Cash Çok Lazım Oluyor ve Level’inizde Yeterli İtemleri Almak İçin İşe Yarıyor Şimdi Size Bunları Sonsuz Yapmayı Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA 
Önemli Not : Arkadaşlar Site Kapanırsa 10-15 Dakka Sonra Tekrar Deneyin.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza
bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Empires Sonsuz Gold ve Cash Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold ve Cash Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Empires Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Wars Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Empiresde Gold ve Cash Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA 
Önemli Not : Arkadaşlar Site Kapanırsa 10-15 Dakka Sonra Tekrar Deneyin.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Daha fazla hile için TIKLA

Dragon City Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
24.11.2013 Tarihiyle Hile Güncellenmiştir
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Güncel Gems Habitat ve Ejderha Hilesi İçin : TIKLA
Güncel Gold Food ve Exp Hilesi İçin : TIKLA
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin.
Not : Arkadaşlar Ban Yememek İçin Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza




Daha fazla hile için TIKLA

Dragon City Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA ( GÜNCEL HİLE İÇİN TIKLAYIN )
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin.
Not : Arkadaşlar Ban Yememek İçin Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

23 Kasım 2013 Cumartesi

Dragon City Yemek Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Yemek Hilesi ile Karşınızdayız.
22.11.2013 Tarihiyle Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Yemek Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Not : 2 Site Verilmesinin Sebebi Yedek Sitelerin Olması İyi Olur Yani Eğer 1. Si Kapanırsa 2. Sinden Yapın 3′ünü Birden Açıp Yapmaya Kalkmayın Ban Yersiniz.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza

Dragon City

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Altın ve Xp Hilesi ile Karşınızdayız.
21.11.2013 Tarihiyle Denenmiş ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Altın ve Xp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Exp’in Olması İçin Gold’unuzun Olması Gerekiyor İlk Gold Sonra Exp Yapın.
Önemli Not 2 : Arkadaşlar Hile Olmazssa Google Chrome’den Yapın Hile Sitesini Ayrı Tarayıcıda Açın Oyunu Google Chrome’de Açın.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza

Verification: 734bd7edb271861d