wmaraci

29 Kasım 2013 Cuma

Farm Ville 2 Sonsuz hile 29.11.2013

Güzel bir FarmVille 2 Hilesi ile karşınızdayız arkadaşlar. Hileyi daha önce aranızda kullanmış arkadaşlarım vardır. Devamlı güncellenen harika bir  FarmVille 2 Bot  (Tranier) Hilesi. Basamak basamak sizlere neler yapmanız gerektiğini yazılı ve video da sesli olarak anlattık arkadaşlar.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Sonsuz Hile Botu İNDİR
Arkadaşlar yukarıda verdiğim iki linkide indirip bilgisayarınıza kurun. Ve Botunuzu çalıştırın.Karşınıza gelecek ekran bu şekilde olacak.
farmville2-bonusgala4

Please select a processor kısmından oyunu açtığınız tarayıcıyı seçin ve Attach to the written processor butonuna tıklayın.
farmville2-bonusgala2
farmville2-bonusgala3

Attach dedikten sonra karşınıza çıkacak ekran bu şekilde. Her biri farkı bir hileyi simgelemekte.
farmville2-bonusgala5

Make Cash İtems to Cost Coins : Markette Cash ile satılan herşeyi Altın ile almanızı sağlar.
Make Cash Animals To Cost Coins : Markette Cash ile satılan hayvanları Altın ile almanızı sağlar.
Make instant reedem, Buildings without parts :  İnşa etmek istediğiniz her ne olursa olsun ,komşularınızdan yardım alarak parçalar beklemeden , bir anda yapmanızı sağlar.
Harvest İnstantly Hen, Well, Fuel, Furnace : Fırın, Kümesler, Kuyu gibi herşeyi ard arda toplamanızı sağlar.
Enable Water Hack + Crafting Power : Suyunuz hiç tükenmeden, Mutfak , atöyle gibi yerlerde sınırsız üretim yapmanızı sağlar.
Get 300.000 Exp From Playsing Hay Wagon/ Poll : Saman arabası ve ya havuz aldıp, her yerleştirdiğinizde 300.000 exp kazanıp , 1 seviye atlamanızı sağlar.
Buy for 0 and Sell Manor 8.000.000 coins : Harvestate Malikanesi alıp (ücretsizdir), sattığınızda 8.000.000 altın kazanırsınız. Bu da sizlerin sınırsız altına sahip olmanızı sağlar.
Ask’s And Post’s Will Be Ready in 5 minutes: Ödülle hayvanları 5 dakikada bir toplamanızı sağlar ve arkadaşlarınıza 5 dakikada bir ödül, istek ve hediyeler göndermenizi sağlar.
Plant 1 Crop Harvest 300x and Blue Mastery : Topladığınız ekinleri bir seferinde 300 kez toplamış sayılırsınız.
Remove All Rock Wood (Visiting Neighbours) : Bu seçineği aktif edip bir komşunuza ziyarete gidiniz. Döndüğünüzde tarlanızda tüm tahta, kaya, taş vs.. temizlenmiş olacaktır.
Packs 15, 25 , 30 Will Be 300 x : Her 15li 20 li ve 30 lu paketi 300lü paket haline getirir.

Kod Bölümü hakkında açıklama
Programın üst kısmında yer alan kodları kullanınız arkadaşlar. Aramak istediğiniz kodu CODE 1 kısmına, Değiştirmek istediğiniz kodu da CODE 2 yazan yere yapıştırıp, REPLACE diyorsunuz. Eğer işleminiz başarı ile gerçekleştiyse karşınıza DONE yazısı çıkacak.

Gördüğünüz gibi hilenin sizlere kazandırdıkları tüm sarf malzemeleri, altını, suyu, hayvanları vs.. herşeyi sonsuzluğa kavuşturması, Cash ile satılan herşeyi ücretsiz sahip olmanız, tek seferde çok daha fazla ürün elde etmeniz gibi saymakla bitmeyecek güzellikleri bulunmakta. Videomuzu dikkatli izleyiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bizlere ulaşınız. Keyifli oyunlar arkadaşlar.
 bu hile www.bonusgala.com adresinden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d