wmaraci

29 Kasım 2013 Cuma

Dragon City Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Altın Yemek ve XP Hilesi ile Karşınızdayız.
28.11.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Food Gold ve Exp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin ve 2 Site Olmasının Sebepi 2′Sinden Birini Deneyin ve Yapın.
Önemli Not adf.ly Hakkında : Arkadaşlar Gerekli Siteye Gidince Site Otomatik Adf.ly Reklamı Atıyor ve Bazı Arkadaşlarımızda Lütfen Yazısında Kalıyor Arkadaşlar Bunun Çözümü İçin http://adf.ly/5040720/www.toolfree.byethost33.com/dragonfree/?ti=1385656070 Tıkla Diyince Böyle Yere Yönlendiriyor Lütfen Yazısında Kalan Arkadaşlar İçin Yukarda Ben Mavi Yazıyla Gösterecem O Gösterdiğim Yeri Silin Enter’e Basın ve Gelen Uyarıya Evet Diyin Siteye Girecektir.
Önemli Not 3 : Bazı Arkadaşlar Bu Siteleri Görünce Eski Konuların Sitelerin Yedirip Yedirip Bize Paylaşılıyor Zannediyor Öyle Bir Şey Yok Biz Sizlere En Güncel ve Çalışan Hileleri Atıyoruz Biz Kimseye Yalan ve Çalışmayan Bir Hile Paylaşmayız Fix Yiyebilir Ama Çalışmayan Bir Hile Asla Siteye Konmaz ve Bu Hile Önceki Hilenin Bir Güncel Versiyonudur.
Not : Yapamayan Arkadaşlar ve Çalışmayan Diyen Arkadaşlar Video’yu Dikkatli Bir Şekilde İzlesin.
Admin : Hamza
www.trgala.com adresinden alındır.
Daha fazla hile için TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d