wmaraci

2 Aralık 2013 Pazartesi

Dragon City 50 Gems Hilesi

Dragon City
Merhaba Arkadaşlar 50 Gems Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse 50 Gems Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Charles Programı İçin : TIKLA ( HİLE CHARLES OLMADAN OLMUYOR )

443 Hatası Alanlar İçin : TIKLA

Önemli Not : Arkadaşlar Video’yu Kesinlikle İzleyin Çünkü %80′Niniz Hileyi Yapamıyacak Kesinlikle Video’yu İzleyin İzlemeden Yapan Kendi Başına Yapan Arkadaşlarımız %95 Ban Yiyecektir Hile Yapılışı Gerçekten Zordur. Tam Tamına 10 Kere Denedim 10. Da Oldu Video’da Herşey Vardır Video’nun Uzun Olmasına Bakmayın İzleyin.

Önemli Not 2 : Arkadaşlar %60 Oranında Ban Riski Vardır ve Ban 30-60 Dakka Arası Sürebilir veya 48 Saat Sürebilir ve Hileyi Mozilladan Yapın Kesinlikle.

Önemli Not 3 : 30 Saniye Saymaya Başladıktan Sonra 2. Saniyede 30. Saniyeye Geri Dönmezse Die Session Hatası Verirse Oyunu Yenileyin ve Tekrar Hileyi Baştan Yapın Charlesle ve Arkadaşlar Charlesle Yapmayıp Direk Facebook İd ve Session İd Yazıp Butona Basarsanız Hata Alırsınız Charles Hileyi Yaparken ŞART !

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Verification: 734bd7edb271861d